Контакти
Свържете се с нас!

За повече информация и въпроси свързани с процедурите, които предлагаме, може да ни пишете или да се обадите на някои от посочените телефони, по-долу.

Последвайте ни!


Facebook


Instagram

Свържете се с нас!

  • Работно време:
  • Понеделник – Петък / 10:00ч. – 19:00ч.
  • Събота – Неделя / 10:00ч. – 18:00ч.
  • * Изисква се предварително записване на час!

Ние те харесваме, харесай ни и ти! Вашето мнение е важно за нас!

Може да оставите Вашите отзиви и оценки като кликнете върху някои от профилите ни по-долу. Ако искате да получавате полезна информация относно предлаганите от нас услуги или пък сте любознателни на теми свързани с човешко здраве, последвайте ни в социалните мрежи.
Как да стигнете до нас?

Sofia Physio Center” е разположен на удобно и леснодостъпно място в кв. Манастирски ливади на бул. „Братя Бъкстон“ 71. Намира се в непосредствена близост под Околовръстното шосе, точно срещу бензиностанция „Лукойл“.

Центърът разполага със собствени паркоместа, така че идването с автомобил да е максимално улеснено. Ако пътувате с градския транспорт, може да дойдете с тролейбус №2 или с автобус №63, спирката е „ж.к. Бъкстон“ и е само на 3 минути пешеходно разстояние.


Пишете ни!

За повече информация и въпроси свързани с процедурите, които предлагаме, може да ни пишете в контактната форма по-долу ⤵️